Mikä ihmeen kesä tämmönen muka on? Vettä sataa ja hiukan yli kymmenen astetta lämmintä. Ulos ei tee mieli ja sisälläkin ollaan villasukat jalassa... No, onpa ainakin tullu siivottua, niin ku oli tarkotus.

Menossa lomaviikko 3/6, ja hyvin menee. Töiden loppuessa mietin miten muka osaan vaihtaa vapaalle kiireisen kevään jälkeen, kun kaikki tuntui loppuvan samaan aikaan. Ei aikasia aamuja, ei enää harjotuksia monta kertaa viikossa eikä sataa ja tuhatta sihteerin hommaa. Mut eipä ole ollu ongelmia! Sihteerin hommat ei lopu koskaan, pitää kesälläkin tilata nuotteja, hoitaa kevään jutut loppuun ja valmistautua jo vähän syksyynkin, mut eipä tuo haittaa kun hommia on vähän eikä niillä ole kiire. Näillä keleillä ei edes harmita istua koneella, ja tulee vähän semmonen olo, että saa jotain aikaseksikin. Sekin hyvä puoli näissä keleissä on, että on tullu urheiltua reilusti normaalia enemmän. Kun kerran on aikaa.

Työasiatkaan ei enää pyöri mielessä niin ku ekalla lomaviikolla. Satunnaisesti tulee jotain mieleen, mutta ei onneksi usein. Syksyä varten on mielessä noin miljoona juttua, kun vaan muistais ne vielä syksymmällä. Ja lasten vanhempia näkee ihmeen usein. Edellispäivänä moikkasin yhtä kaupungilla, eilen juttelin ensimmäisen kanssa pukuhuoneessa ja toiselle annoin tunnin jälkeen steppilaudan pumpia varten. Mut ihan kiva niitä on nähdä, niitä mukavia vanhempia.

Juhannus vaatii jonkin verran valmistautumista, vaikkei sitä mitenkään erikoisesti juhlistetakaan. Torstai-iltana kutsuu RMJ (pitää varmaan miettiä mitä pistää päällensä, mies ehti jo ilmaista huolestumisensa asian suhteen...) ja perjantaina mökki. Mökkireissulle "pitää" leipoa se perinteinen synttärikakku, huvitti tai ei. Ajattelin, että tänä vuonna olisi voinut tehdä jotain muuta kuin saman vanhan kermakakun, mut tietyt syövät osapuolet nirsoilee esim. rahkan suhteen. Lupasin pysytellä ihan perus-kermassa, mutta pitää siihen vähän jotain uutta keksiä... Ilmat ei taida suosia juhannuksenakaan, mutta ainakin on tiedossa rosvopaistia ja kaivo täynnä jääkylmää olutta/siideriä!

Ai niin: uusi look löytyi täältä :)