Kuinka paljon mukavampaa ja taatusti stressittömämpää elämä olisikaan, jos osaisi lasten tavoin nauttia pienistä asioista; lumisateesta, villasukista, kuumasta kaakaosta? Vapaapäivästäkin on vaikeaa nauttia kun tekemistä odottavat asiat odottavat tekijäänsä... koska muutenkaan niitä ehtisi tehdä kuin vapaapäivänä? Kantapään kautta olen silti oppinut, että hommat hoituvat yksinkertaisesti tekemällä, eniten stressiä aiheuttaa se, ettei saa mitään aikaiseksi. Lusikka kauniiseen käteen vaan, mieli paranee sitä mukaan kuin päässä pyörivä tehtävien asioiden lista lyhenee :)

Päivän saldo on tähän mennessä pari koneellista pestyä pyykkiä ja tiskivuoren raivaaminen. Yllätin itseni nauttimasta puhtaan pyykin tuoksusta ja uudesta tiskiharjasta, oikeaan suuntaan ollaan siis menossa! Myönnettäköön, että hyvä tuuli on suureksi osaksi Suurlähettiläiden ansiota, biisit saavat väkisinkin suupielet kääntymään ylöspäin :) Luvassa on vielä kiireetöntä ruuanlaittoa ja joulukorttien askartelua, eiköhän tämä tästä!

Tätä en edes alennu kommentoimaan. Olen varmasti käsittänyt jotain väärin, luulin ihan että itsenäisyyspäivää vietetään nimenomaan siksi, että teinit voisivat bilettää...

Voisiko joku viedä minut Linnan juhliin?