- Laitoin parvekkeen vihdoinkin kesäkuntoon! Oli jo aikakin. Lasten tuomat kukat pääsi jos ei ihan pihalle ni ainaki pois sisältä, ja keittiössä talven ollut matto omalle paikalleen parvekkeelle. Muutenkin oon ollu tehokas siivoomisen suhteen. Sain sen keittiön verhonkin vaihdettua, vihdoinkin!

- Mummolasta tarttui mukaan iso kasa raparperia, kutsuin kaverin aamukahville ja piirakalle :)

- Päätin ottaa pienen pesäeron spinnipyörään. On tullu poljettua jo ehkä vähän liian usein... Katkasin viiden päivän putken menemällä BodyAttackiin, kun vihdoinkin pääsi. On se vaan ihan huippu tunti! Harmittaa vaan, kun sykemittari ei ollu koko ajan ihan pelikunnossa... Huomennakin jotain muuta, ja jos sitte perjantaina välipäivä. Lauantaina perinteinen aamuspinni, siitä ei tingitä :)

- Lomailuun meinaa vähitellen jo tottua. On aika outoa, ettei tarvi mennä töihin, ja ettei ole harjoituksia! Maanantaina Filharmonisen kuoron konsertissa tuntui melkein omituiselta nähdä kuoronjohtajaa ja kuorokavereita, ihan ku ei oltais nähty pitkään aikaan! Ei siitä oikeesti ole ku pari hassua viikkoa, mutta ennen lomaa nähtiin "pahimmillaan" neljä-viis kertaa viikossa.

- Edelliskesänä (?) katoin kaikki Cold Feetit, tänä kesänä on ilmeisesti Band of Brothersin vuoro. Täyttyy sekin aukko sivistyksessä...