Aamu alkoi lähes tunnin pituisella reippaalla kävelylenkillä. Oli aivan uskomattoman kuuma vaikka välillä saikin kävellä varjossa! Vesipullostakaan ei ollut apua. Hanasta valutettu jääkylmä vesi oli enemmän kuin lämmintä muutamassa minuutissa... En tiedä johtuiko kuumuudesta vai ihan vaan väsymyksestä, mutta katsoin mielestäni kelloa useampaan kertaan ja olisin voinut vaikka vannoa, että se oli lähtiessäni paria minuuttia vaille yhdeksän. Mp3:n kautta kuuntelussa ollut paikallisradio toimitti kuitenkin kymmenen uutiset...

Lekin jälkeen kävin varastossa penkomassa pikkuveljelle lukioaikaisia saksankirjojani. Samalla tuli inventoitua "ylimääräisten" astioiden sun muiden tilanne. Turkuun veljen mukana muutettavaksi liikenee kaikenlaista kuorimaveitsestä tupperwareihin. Aurinkorasvaa ei muuten löytynyt.

Tänään on ohjelmassa epävirallista palaveeraamista tutulla porukalla sekä mökkituliaisten hankkimista ja ulkona syömistä R:n kanssa. Illemmalla jos vielä saisi aikaiseksi siivottua niin olisin kovin tyytyväinen. Olen jo ainakin viikon ajan luvannut siivota seuraavana sadepäivänä, ja tänään illalla sitä sadetta on ilmeisesti vihdoinkin tulossa. Juhannuksen säästä ei ole vieläkään tietoa. Ennustavat kuka mitäkin ja joka päivä eri asioita.