Liikaa töitä? Liikaa koulutehtäviä? Surkeaa ajankäyttöä tai liikaa itseaiheutettua väsymystä? En tiedä. Tekemistä tulee koko ajan vaan lisää ja vuorokausista loppuvat tunnit totaalisesti kesken. Flunssa vei mehut viikoksi ja väsytti entisestään. Aamut ovat lähes poikkeuksetta (liian?) aikaisia, ja vapaapäivät kuluvat ryhmätöiden tekemiseen ja muiden velvoitteiden hoitamiseen. Jos jollain on päteviä käytännön kokoemuksia perhetyöstä tai halua toimia henk.koht. tenttikirjojen kopioijana niin ei muuta kuin sähköpostia tähän suuntaan. Täti ei nyt oikein jaksa.

Jotain positiivistakin. Koulupäivät ovat tällä viikolla uskomattoman lyhyitä (älkää kysykö mihin kaikki aika oikein menee...). Työkaverit ovat kivoja ja töissä suorastaan viihtyy (!!). Tenttikirjallisuus on kaivettu esiin kirjastosta, enää ei tarvitse kuin kopioida. Mitähän vielä... Ryhmätyön aihe on hyvä ja eilisen uurastuksen ansiosta työ on jo hyvällä mallilla. Sosiaalitoimiston täti oli oikein avulias (nyt meillä on ihan oikea huoltosuunnitelman malli, onpa jännää...) ja toteutukseen keksittiin ottaa mukaan jotain niinkin hauskaa kuin paperinuket. eLouai.comin avulla on askarreltu ongelmaperhe ja pari hassunhauskaa sossutätiä, saa nähdä miten toteutustapa uppoaa kohdeyleisöön :)

Jottei elämä kävisi vallan yksitoikkoiseksi on tänään ohjelmassa kuoron tukiyhdistyksen kokous. Sihteerikkö on tällä kertaa suhteellisen vaatimattomasti valmistautunut ja toivoo, että homma hoidettaisiin tänään erityisen nopeasti. Kiitos.

Onneksi muillakin on hommaa.