Onpa taas tapahtunut kaikenlaista. "Mitään" ei muka ehdi tehdä, ja koko ajan pitäisi ja pitäisi. Epäilen silti, ettei olisi ollenkaan kiire, jos saisi asiat tehtyä silloin kun pitääkin eikä vain lykkäisi niitä eteenpäin ja eteenpäin...

Yritykset orientoitua jälleen koulunkäyntiin ovat jääneet aikalailla pintapuolisiksi. Huominen tentti -ja se tosiasia, että siihen olisi varmasti pitänyt lukea paaaljon enemmän- muistuttanee jälleen todellisuudesta, kuten epäilemättä tekee perjantaisten tenttikirjojen kahlaaminenkin. Ensimmäistä ryhmätyötäkin aloiteltiin tänään, vielä tässä vaiheessa suunnitelmat ovat suuret ja kunnianhimoiset, ja esityksestäkin tietysti tulee vähintään spektaakkelimainen. Käytännössä toteutus tulee kuitenkin olemaan aivan toisenlainen, nimimerkillä kokemusta tosiaankin on...Pitäisi pikkuhiljaa tosissaan ymmärtää, että on jo korkea aika vaihtaa loman aikana turhan tutuksi tullut päivärytmi "oikeaksi" ja alkaa tehdä muutakin kuin valvoa myöhään.

Onneksi koulunkäyntiin liittyy tänä keväänä kevyempiäkin juttuja kuin massiiviset kirjatentit ja gradun paksuiset ryhmätöiden kirjalliset osiot. Projektiopintojen tiimoilta järjestettävän turvakurssin poikien kanssa kävimme viime viikolla tervehtimässä poliiseja, ja tällä viikolla ovat vuorossa palomiehet :)