En ole koskaan ymmärtänyt, miten joku saattaa olla väsynyt/masentunut nimenomaan keväällä. Siis haloo, nythän on valoisaa, ja kesä on tulossa! Kaikella kunnioituksella silti niitä kohtaan, jotka tosiaan ovat masentuneita...  Jokin kumma väsymys kuitenkin vaivaa, jo ihan kyllästymiseen asti. Useamman päivän mittaiseksi venynyt vapun juhlinta vaatii tietysti veronsa, mutta niistä valvomisista on yleensä selvitty yksinkertaisesti nukkumalla.

Väsymys yhdessä stressin kanssa aiheuttaa ennen näkemätöntä huonoa tuulta. Tenttikirjoja odottaa pinossa useampi, ja tentitkin ovat tietysti kaikki peräkkäisinä päivinä. Harjoitteluraportti on kokonaan aloittamatta, enkä mitenkään mielenkiinnolla odota ainaista sivunumeroiden/sisällysluettelon kanssa tappelemista. Tekstin sisältö taas on ihan oma murehtimisen aiheensa... Mediakasvatuksen opintojaksosta suoriutuminen vaatii mediaelämänkerran kirjoittamista (yahoo...), ja turvakurssistakin pitää laatia raportti. Nyt kun tähän tekemättömien töiden määrään lisätään armoton heinänuha ja murhe äänen saamisesta kuntoon ensin iltapäivän laulukeikalle ja vielä viikonlopun konserteiksi niin olo ei sanalla sanoen ole mitä mainioin. *huokaus* Lisää tunteja, tarvitsen lisää tunteja vuorokausiini! Eilinen Semmareiden konsertti anopin tarjoamana oli silti stressinpoistoa parhaimmillaan! =) Tälle aina yhtä mahtavalle elämykselle kalpenee melkein miehen ehdottama huvipuistoreissukin...

Turvakurssin huipennus Niinisalon varuskunnassa onnistui muuten yli odotusten. Kuskasimme paikalle bussilastillisen kehitysvammaisia miehiä ja naisia, kaikki yhtä innokkaita lähtemään. Paikan päältä löytyi jokaiselle jotain; miehet innostuivat tykeistä ja ammuntaharjoituksista ja tytöt taas "ihanista sotapojista!!!", joita sattuneesta syystä tosiaan riitti :) Myös parin kuukauden ikäinen tuleva sotakoira saavutti suuren suosion.

Ai niin.Täältä löytyi kevään kunniaksi päivitystä ulkoasuun. Suurkiitos tästä!!! *kumartaa*