Tilasin koulun kirjastoon Jyväskylän ammattikorkeakoulussa tehdyn opinnäytetyön, jonka aihe on melkein yksi yhteen omani kanssa. Opuksen saapuminen kestää ties kuinka kauan, mutta olen antanut itselleni epävirallisen luvan olla tekemättä mitään konkreettista opinnäytetyöni eteen ennen, kuin saan sen käsiini. Ensi kuun kolmantena on oman sosiaalipedagogisen ammatillisuuden kehittymistä kuvaavan portfolion palautus, ennen sitä ei (onneksi) edes ehtisi omistautua opinnäytetyölle. Mutta sen jälkeen sitten..

Aamulla tutkimusmenetelmien tentti, eikä voisi vähempää kiinnostaa. Koko opintojakso on ollut läpeensä turha ja tenttimateriaalinakin on "pelkkä" monistenivaska, mitä voisi odottaa? Mielenkiinnolla silti odotan kysymyksiä, opetuksen perusteella kun ei kukaan voi vastata yhtään mihinkään... Iltapäivä sentään sujuu videoita katsellessa.

Mies keikkailee jälleen koko viikonlopun, tiedossa siis rauhallisia koti-iltoja ihan omassa seurassa. Saisinkohan vihdoin reflektoitua omaa ammatillisuuttani?