Hoitolasten äiti vinkkasi, että jos pojat ovat ihan mahdottomia niin heidät saa hiljaiseksi Pikku Kakkosen karkeilla. Toimii kuulemma joka kerta. Vähänkö olisi kätevää jos kotiin keksisi vastaavan systeemin! Ei niin väliä mitä se olisi, kunhan toimisi. Joka kerta kun alkaa kiukuttaa liikaa. J O K A  kerta. Suklaassa voisi olla potentiaalia. Ja haleissa.

Tällä viikolla sille suklaalle/haleille/milleikinä voisi olla käyttöä. Opinnäytetyössä on hommaa ihan tuhottomasti ja aikaa sen tekemiseen ilmeisesti lähinnä öisin tai aikaisin aamulla. Tai tällä työmäärällä lähinnä sekä että. Töihin menen mielelläni, kotiin tulee yleensä paremmalla tuulella kuin mitä oli lähtiessä, mutta tämän viikon harjoitusten määrä ei hymyilytä. Reilussa kahdeksassa tunnissa tekisi opinnäytetyötä jo vaikka kuinka paljon. Onneksi urakoin sihteerin hommia viikonloppuna, ei tarvi välittää niistä muutamaan päivään.

Niitä Pikku Kakkosen karkkeja ei ole muuten tarvittu kertaakaan. Halipusut yhdistettynä viereisen tontin kaivuriin ja naapurin kottikärryihin riittävät aika pitkälle.